GOED verhaal

Deel jij ons verhaal ook? Samen groene energie opwekken en de opbrengsten delen: daar staat coöperatie GOED voor. We hebben al meer dan 700 leden, doe jij ook mee?

Onze GOED zonneweides

Met elkaar zorgen we ervoor dat de opbrengsten terechtkomen bij huishoudens in (energie)armoede, sport-, cultuurinstellingen of bij sociaal-maatschappelijke organisaties die zich inzetten om kansenongelijkheid tegen te gaan, zodat steeds meer mensen kunnen meedoen. Blijf op de hoogte van onze projecten via de projectpagina.

Deel het GOEDe verhaal

Wil je ons helpen om nog meer mensen te bereiken om zo samen meer impact te maken? We hebben meer dan 700 leden die ons helpen met onze doelen. Word ook GOEDe vriend en neem deel aan ons lidmaatschap, het is gratis!

In de onderstaande kolommen kun je twee van onze projecten vinden met ieder hun eigen verhaal. 

De schop gaat de grond in! Deze zomer bouwen we de coöperatieve zonneweide bij de afslag Assen-West aan de A28.  🌞 Deze zonneweide is van en voor Assen. We gebruiken de energietransitie om armoede tegen te gaan en kansengelijkheid te vergroten. Samen voor een eerlijke en inclusieve energietransitie! 💪

Wil je ons verhaal delen? Neem kijk dan bij het GOEDe verhaal van Assen via de onderstaande button.

In 2024 start de bouw van een natuurinclusieve zonneweide op Strandeiland, waar we voor maar liefst 13 jaar duurzame energie wordt opgewekt. ☀️ De zonnepanelen worden zo geplaatst dat er ruimte is voor biodiversiteit, met aandacht voor planten, kruiden en vogels. 🌳

Wil je ons verhaal delen? Neem kijk dan bij het GOEDe verhaal van Amsterdam via de onderstaande button.

Wij gebruiken de energietransitie om maatschappelijke problemen zoals armoede en kansenongelijkheid tegen te gaan en te behouden en versterken wat van waarde is voor zoveel mogelijk mensen.  Bij coöperatie GOED word je lid omdat je het belangrijk vindt dat we met duurzame-opwekprojecten diegenen helpen die achterblijven.

Op de hoogte blijven

We houden alle Vrienden op de hoogte via de nieuwsbrief. Daarvoor hoef je je niet aan te melden.

Je kunt ons ook volgen op social media:

Lidmaatschap

In de statuten is de missie vastgelegd en staat informatie over de algemene ledenvergadering.

In het huishoudelijk reglement staan alle regels, richtlijnen en afspraken.

Gegevens beheren

In Econobis beheer je je gegevens en kan je je verbinden aan een project in jouw buurt (GOEDe Buur worden).

Econobis is van Energie Samen (de koepel van alle energiecoöperaties in Nederland).